Routebeschrijving

Adres:
Middelkampseweg 1
5311 PC Gameren

Komt u vanuit de richting:

Maastricht, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch
Dan neemt u de A2 richting Utrecht/Amsterdam. Neem afrit 17 Zaltbommel. Bij het stoplicht gaat u links en volgt de N322. Bij de rotonde ‘Gameren’ gaat u rechtsaf. Op de 1e kruising rechts en rechtdoor. U bent gearriveerd op de Middelkampseweg 1.

Amsterdam, Utrecht
Dan neemt u de A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem afrit 17 Zaltbommel. Bij het stoplicht gaat u rechts en volgt de N322. Bij de rotonde ‘Gameren’ gaat u rechtsaf. Op de 1e kruising rechts en rechtdoor. U bent gearriveerd op de Middelkampseweg 1.

Gorinchem, Rotterdam
Dan neemt u de A15 richting Nijmegen. Op knooppunt Deil neemt u de A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem afrit 17 Zaltbommel. Bij het stoplicht gaat u rechts en volgt de N322. Bij de rotonde ‘Gameren’  gaat u rechtsaf. Op de 1e kruising rechts en rechtdoor. U bent gearriveerd op de Middelkampseweg 1.

Breda
Dan neemt u op de A27 afslag 22 Nieuwendijk. U volgt de N322 richting Zaltbommel. Bij de rotonde waarop links ‘Gameren’ aangegeven staat gaat u links. Op de 1e kruising rechts en rechtdoor. U bent gearriveerd op de Middelkampseweg 1.

Arnhem
Dan neemt u de A15 richting Rotterdam. Op knooppunt Deil neemt u de A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem afrit 17 zaltbommel. Bij het stoplicht gaat u rechts en volgt de N322. Bij de rotonde ‘Gameren’ gaat u rechtsaf. Op de 1e kruising rechts en rechtdoor. U bent gearriveerd op de Middelkampseweg 1.